Tarieven & Regels

 

Tarieven 2024
 Senior voorjaar/najaar/winter (5 weken)  € 80,-
 Senior voorjaar/najaar/winter (7 weken)  € 110,-
 Junior voorjaar/najaar  € 15,- p.p.
 Rood/oranje voorjaar  € 12,50,- p.p.
 Rood/oranje najaar  € 10,- p.p.
 
 
Inning tarieven
De gehanteerde tarieven worden, middels een eenmalige incasso, ongeveer 4 weken na sluiting van de inschrijving afgeschreven.

Verplaatsen wedstrijden

Er wordt spaarzaam toestemming gegeven om wedstrijden te verplaatsen. Eerst dienen er invallers te worden gezocht. Daarbij kunnen wedstrijden alleen worden vervroegd en wel naar een dag die geen officiële inhaaldag is.

Of er toestemming tot verplaatsing kan worden verleend, is niet alleen afhankelijk van de beschikbaarheid van vrije banen maar ook van barbezetting. Voor beiden dient vooraf te worden geinformeerd via [email protected].

Niet gespeelde wedstrijd
Indien door weersomstandigheden een geplande wedstrijd niet kan doorgaan dient deze, in overleg met de tegenstander, op de eerstvolgende inhaaldag te worden ingehaald. 

Indien het een thuiswedstrijd betreft dient de captain de nieuwe datum in te voeren als uitslag op de website van de KNLTB. Belangrijk is om de nieuwe speeldatum en aanvangstijd door te geven aan de Competitieleiding en Commissie Barzaken i.v.m. de baanreservering en barbezetting.

Teveel inschrijvingen
Indien op een speeldag het maximaal aantal teams wordt overschreden vindt er een loting plaats in aanwezigheid van een bestuurslid. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469