Tennisladder

Wil jij tennissen met en tegen andere leden van onze club?
Wil jij de andere leden van onze club wat beter leren kennen?

Dan is de clubladder van LTC Achter de bogen echt iets voor jou!

 

Kies voor enkelladder, dubbelladder of beide. Jij kiest je niveau, wanneer je wil en hoe vaak je wil. Even een pauze inlassen ? Dat kan!

 

Spelregels

Je speelt standaard 1 uur(dubbel) en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

 

Teams

Alleen de ‘captain’ schrijft zich in voor het team. De captain communiceert met het andere team en is verantwoordelijk voor het registreren van de score. Een kopie van wedstrijdmails kan naar de tweede speler gestuurd worden. De tweede speler kan captain van het team worden door zich aan te melden en de stappen te volgen.

Je kunt in meerdere teams spelen, maar je kunt slechts captain zijn voor één enkel team per competitie. We zetten geen wedstrijden op tussen teams met dezelfde speler.

Je kunt je partner op elk moment veranderen. Als de nieuwe partner een ander spelniveau heeft, moet je de competitie verlaten en opnieuw meedoen om zeker te zijn dat je op het juiste niveau speelt.

 

Seizoen

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3.

BELANGRIJK: Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Inschrijven

Single ladder:  https://sportconnexions.com/nl/tennis/achterdebogen/1245/ 

Dubbel ladder: https://sportconnexions.com/nl/tennis/achterdebogen-dubbel/2215/ 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469