Contributie

 

L.T.C. Achter de Bogen kent diverse type leden met bijbehorende contributie. De peildatum voor de leeftijd-gebonden contributie is 1 januari.

*     Senioren zijn leden ouder dan 18 jaar
**   Junioren zijn leden vanaf 12 jaar tot en met 17 jaar. In het jaar dat ze 18 jaar worden, worden zij Senior
***  Mini's zijn leden van 4 tot en met 11 jaar. In het jaar dat zij 12 jaar worden, worden zij Junior

Contributie

 
  Senior Junior tarief Mini tarief
Contributie* € 160 € 96 € 64
Zomerlidmaatschap € 40    

* De contributie is voor alle sporten die onze club aanbiedt. Je kunt dus onbeperkt tennisen en onbeperkt padellen.
 

Trainingen

  Senior Junior tarief Mini tarief
Training zomer € 160 € 144 € 136
Training winter € 160 € 144 € 136
 
* Trainingen gelden voor zowel tennis als Padel. Tennis heeft 18 lessen met 8 deelnemers. Padel 9 lessen met 4 deelnemers.
 

Competitie

  Senior Junior tarief Mini tarief
Competitie Tennis/Padel voorjaar link € 15 € 12,50
Competitie Tennis/Padel najaar link € 15 € 10
 
 

All-inclusive korting tennis jeugd

Om de jeugd te stimuleren meer te tennissen bieden we ook een all-inclusive korting aan. Indien je in een jaar zowel de zomer- als wintertraining volgt en meedoet aan de voorjaars- en najaarscompetitie, dan krijg je 15% korting op het totale bedrag van de contributie, de trainingen en het inschrijfgeld van de competitie. Deze korting krijg je na afloop van het jaar terug gestort op je rekening. Je moet je wel zelf aanmelden voor de training en de competitie 

Inschrijfgeld

 Meld je je aan als nieuw lid, dan bedraagt het inschrijfgeld €12,-. Dit bedrag wordt tegelijkertijd met je contributie, naar rato, geïnd.
Bestaande leden betalen geen inschrijfgeld. 
 

Studentenlidmaatschap

 Het Studentenlidmaatschap is van toepassing voor fulltime studenten, die op kamers wonen en alleen de mogelijkheid hebben om in het weekend of de schoolvakanties te kunnen tennissen. Je dient aan te tonen dat je studeert en niet thuis woont. Jaarlijks kun je hiervoor een verzoek indienen bij de ledenadministratie, met overlegging van beide voornoemde documenten. 


Sluimerlid

Als je door omstandigheden een tijd niet kunt tennissen (bijvoorbeeld een langdurige blessure), dan kan je je laten omzetten tot sluimerlid. Je ontvangt nog wel een KNLTB-pas, maar deze is geblokkeerd.  
Je hebt het recht om binnen 1 jaar gedurende een aaneengesloten periode van 4 weken te tennissen, bedoeld om je fysieke belastbaarheid te testen. Hiervoor kun je je pas laten deblokkeren door de ledenadministratie. En wil je weer gewoon lid worden, dan meld je dat ook bij de ledenadministratie. De contributie van dat jaar wordt dan naar rato bij je in rekening gebracht. 

Zomerpas

De zomerpas is beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus en biedt je de mogelijkheid om in deze maanden onbeperkt te tennissen of te padellen. Bij de zomerpas maken we dus wel onderscheid tussen padel en tennis. 
 

Gezinnen

Voor gezinnen met meer dan 2 leden op één huisadres bestaat de mogelijkheid om de contributie in 2 termijnen te voldoen. Namelijk per 1 maart en per 1 september. Je kunt een verzoek hiervoor indienen bij de penningmeester.
 

Automatische incasso

We streven ernaar om de contributie-inning zo veel mogelijk via automatisch incasso te laten plaatsvinden. Hiermee realiseren we een fikse tijdsbesparing voor de ledenadministrateur en penningmeester. 
 

Zelfbetalers

Wil je geen gebruik maken van de automatische incasso, dan dien je voor 26 februari je contributie betaald te hebben. Je contributie kun je storten op RABO rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. contributie betreffend jaar en je voor – en achternaam.
Heb je niet voor 26 februari je contributie betaalt en heb je je niet tijdig afgemeld, dan starten we alsnog een automatisch incasso op.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469