Tenniskids

 
Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Tenniskids bij L.T.C. Achter de Bogen
 
Via de onderstaande links is er al een goed beeld te krijgen wat Tenniskids nu eigenlijk is. Maar hoe is Tenniskids nu bij L.T.C. Achter de Bogen georganiseerd? Vóór iedere competitie inventariseert de trainer welke kinderen in aanmerking komen om Tenniskids te gaan spelen. Vervolgens worden de betreffende ouders benaderd voor een akkoord. Daarna worden deze kinderen ingedeeld in teams en doorgegeven aan de KNLTB.
 
De verdere voorbereidingen voor iedere competitie worden verricht door Wendy van den Boogaard. Voor verdere vragen kunnen zij bereikt worden via [email protected]
 
De kosten voor iedere competitie zijn minimaal gehouden:
- in het voorjaar 8 euro p.p. (7 speeldagen)
- in het najaar 5 euro p.p. (5 speeldagen)
 
Betaling verloopt via een voorafgaande incasso.
 
 
 
 
 

Een overzicht van de baanbezetting tijdens de Najaarscompetitie is in het onderstaande document terug te vinden.
Baanbezetting Najaarscompetitie Jeugd.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469