Sponsor worden?

Sponsor worden?

Sponsoring is van toegevoegde waarde voor zowel u (w bedrijf) als voor LTC Achter de Bogen. Voor u als sponsor is het de binding met de vereniging en de bekendheid op de club. Voor LTC Achter de Bogen is het een welkome financiĆ«le bijdrage, waarmee u extra investeringen in onze club mogelijk maakt. 
 
 

Waarom sponsoring?

Sponsoring is een van de inkomstenbronnen van onze vereniging, de sponsorgelden worden gebruikt voor tal van projecten binnen onze club die anders (nog) niet te realiseren zijn.
Naast onze huidige sponsoren, die wij uiteraard zeer erkentelijk zijn, blijven wij op zoek naar nieuwe geĆÆnteresseerden die zich aan onze vereniging willen binden. 
 

Verschillende mogelijkheden

Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een winddoek met uw bedrijfslogo langs de banen en vermelding van het logo op onze website. Ook kunnen wij de bedrijfsnaam goed zichtbaar presenteren op een digitaal scherm in ons clubhuis. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden bespreekbaar, zoals het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een toernooi of andere activiteit.
Ziet u geen kans om met uw bedrijf te sponsoren? Word dan lid van De Club van 50!
 
Belangstelling? Neem dan contact op met de sponsorcommissie, dan lichten wij dit graag toe in een persoonlijk gesprek.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469