Informatie & instructie

Tennissen maakt dorstig en vaak ook hongerig!
We streven er dan ook naar om de bar zo vaak mogelijk open te hebben zodat iedereen die heeft getennist hiervan gebruik kan maken. Om dit mogelijk te maken en niet afhankelijk te zijn van vrijwilligers hebben we afgesproken dat alle seniorleden bardienst draaien.
 
Voor informatie & instructies m.b.t. het invullen van de bardiensten kun je hier terecht.
 
Belangrijke aandachtspunten
 
- Je bardiensten dien je voor 1 januari 2022 ingevuld te hebben. 
Let op: dit is een uiterste deadline. Mocht blijken dat er na 1 januari nog niet is voldaan aan de bardienst-plicht, dan zijn we helaas genoodzaakt de KNLTB ledenpas te blokkeren. Dit doen we natuurlijk liever niet, maar helaas moeten we hier streng in zijn. Ook om teveel gaten in de bardienst-planning te voorkomen. We willen immers toch allemaal kunnen genieten van ons natje en droogje na een potje tennis.
 
- Als je geen bardiensten wenst te draaien kun je deze afkopen voor € 75,-. Dit bedrag dien je over te maken op RABO rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. afkoop bardienst 2022 + je KNLTB-nummer. Je dient dit bedrag zelf voor 1 januari 2022 overgemaakt te hebben.
 
- De boete voor het niet komen opdagen voor een bardienst bedraagt € 40.-.
 
- Als je verhinderd bent, zorg er dan zelf voor dat je de bardienst ruilt met een ander lid. Als je de bardienst hebt geruild, geef dit dan ook door aan de Commissie Barzaken: [email protected]. Dit in verband met de sleuteloverdracht! Alleen in UITERSTE NOOD kun je bij ons terecht en zullen wij in overleg met jou zoeken naar een oplossing.
 
Wij hopen op jullie sportieve medewerking.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469