Informatie & instructie

Het actieve spel van tennis kan je flink dorstig maken en soms ook een knagend hongergevoel veroorzaken! Ons doel is om onze bar zo vaak mogelijk open te houden, zodat elke tennisliefhebber er na een partijtje gebruik van kan maken. Om deze service te garanderen en niet volledig afhankelijk te zijn van een handjevol vrijwilligers, hebben we besloten dat alle seniorleden af en toe bardienst zullen draaien.
 
 
Belangrijke aandachtspunten
  • Je bardiensten dien je voor 1 januari ingevuld te hebben. 
    Let op: dit is een uiterste deadline. Mocht blijken dat er na 1 januari nog niet is voldaan aan de bardienst-plicht, dan zijn we helaas genoodzaakt de KNLTB ledenpas te blokkeren. Dit doen we natuurlijk liever niet, maar helaas moeten we hier streng in zijn. Ook om teveel gaten in de bardienst-planning te voorkomen. We willen immers toch allemaal kunnen genieten van ons natje en droogje na een potje tennis.
  • Als je geen bardiensten wenst te draaien kun je deze afkopen voor € 105,-. Dit bedrag dien je over te maken op RABO rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. afkoop bardienst JAAR + je KNLTB-nummer. Je dient dit bedrag zelf voor 1 januari overgemaakt te hebben.
  • De boete voor het niet komen opdagen voor een bardienst bedraagt € 40.-.
  • Als je verhinderd bent, zorg er dan zelf voor dat je de bardienst ruilt met een ander lid. Als je de bardienst hebt geruild, geef dit dan ook door aan de Commissie Barzaken: [email protected]. Dit in verband met de sleuteloverdracht! Alleen in UITERSTE NOOD kun je bij ons terecht en zullen wij in overleg met jou zoeken naar een oplossing.
Wij hopen op jullie sportieve medewerking.
 
 
Dienstenplanner
L.T.C. Achter de Bogen maakt gebruik van de KNLTB Dienstenplanner voor het inplannen en inzien van bardiensten.
Voor gebruik van de KNLTB Dienstenplanner dien je hier in te loggen.
 
Volg het onderstaande stappenplan om een bardienst in te plannen:
  • Log in met je bondsnummer en wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op "Wachtwoord vergeten", vul je bondsnummer in en klik op "Stuur mij een nieuwe code". U ontvangt een mail met een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord. 
  • Volg vervolgens de aangeboden stappen voor het invullen van je bardiensten.
Het wijzigen van een bardienst is niet mogelijk in de KNLTB Dienstenplanner. Indien je een bardienst wil ruilen met een ander lid dien je in eerste instantie zelf hiervoor zorg te dragen door contact op te nemen met het lid waarmee je van dienst wilt ruilen. Indien er een ruiling van diensten is overeengekomen ontvangt de commissie Barzaken graag per mail ([email protected]) hiervan een bevestiging o.v.v. de namen, data en tijden. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469