Informatie & instructie

 
Tennissen maakt dorstig en vaak ook hongerig!
We streven er dan ook na om de bar zo vaak mogelijk open te hebben zodat iedereen die heeft getennist hiervan gebruik kan maken. Om dit mogelijk te maken en niet afhankelijk te zijn van vrijwilligers hebben we afgesproken dat alle seniorleden bardienst draaien.
 
Voor informatie & instructies voor het invullen van je bardiensten kun je contact opnemen met de Commissie Barzaken via [email protected] of 06-13805344. In het menu Barreglement kun je alles lezen over hoe we de bardienst hebben opgezet. 
 
Belangrijke aandachtspunten
 
- Je bardiensten dien je voor 15 december ingevuld te hebben
 
- Als je geen bardiensten wenst te draaien kun je deze afkopen voor € 75,-. Dit bedrag dien je over te maken op RABO rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. afkoop bardienst 2019 + je KNLTB-nummer. Je dient dit bedrag zelf voor 15 december overgemaakt te hebben.
 
- De boete voor het niet komen opdagen voor een bardienst bedraagt € 40.-.
 
- Als je verhinderd bent, zorg er dan zelf voor dat je je bardienst ruilt met een ander lid. Als je je bardienst hebt geruild, geef dit dan ook door aan de Commissie Barzaken: [email protected] of 06-13805344Dit in verband met de sleuteloverdracht! Alleen in UITERSTE NOOD kun je bij ons terecht en zullen wij in overleg met jou zoeken naar een oplossing.
 
Wij hopen op jullie sportieve medewerking.
 
Je kunt in het clubhuis alleen betalen met je pin- of KNLTB-pas. Meer informatie over het opwaarderen van je KNLTB-pas is te vinden op de pagina Opwaarderen KNLTB-pas.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen