Nieuwjaarswens

17 januari 2023


Namens het bestuur willen we jou en jouw naasten het beste toewensen voor 2023! Veel tennis en nu ook padel plezier met mooie competities en toernooien. Wij hebben er in ieder geval weer zin in!

Activiteiten

Nadat we 2022 goed hebben afgesloten met het inmiddels traditionele snert toernooi van Wim Verhoeven en Gerard Vermeegen, starten we het nieuwe jaar ook alweer actief.

1. Padel clinic jeugd

Op zondag 29 januari organiseert de padel commissie een clinic dag voor de jeugd. Niet alleen jeugdleden, ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om van Jos de eerste beginselen van het padel spel te leren. Aanmelden kan via [email protected] en meer info vind je op de website.

 

2. Vrije inloop woensdag ochtend

De ledencare commissie heeft het idee opgepakt om met ingang van woensdag 1 februari inloopochtenden te organiseren, waarbij leden en niet leden worden uitgenodigd om een tennis of padel balletje te komen slaan. Handig als je nog een maatje zoekt en handig om een vriend, buur of familielid mee te nemen! Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer info vind je op de website.

 

3. Kouwe Klauwen Toernooi

Zaterdag 4 februari gaat we (met hopelijk een zonnetje en een fijne vrieskou) ons KKT spelen. Nu al ruim 40 deelnemers, maar we hebben plek voor 96 leden (80 tennis en 16 padel). Zoals altijd komt ook de inwendige mens goed aan zijn trekken en ook aan de gezelligheid zal het niet liggen met de befaamde muziekkeuze van Henk Beerens. Aanmelden kan trouwens ook heel eenvoudig via de app!

 

4. Poffertjes toernooi

Een dag daarna zijn onze jeugdleden aan de beurt. De jeugdcommissie heeft een leuke variant bedacht op het Pannekoeken toernooi door op zondag 5 februari het Poffertjes toernooi te organiseren. Dus vind je het leuk om weer lekker op de baan te staan en ook nog een bord poffertjes voor je neus te hebben, meld je dan aan. Via de website lees je hier meer over

 

ALV

Op maandag 27 februari vindt onze jaarlijkse ALV plaats. Aanvang zoals altijd om 19.45 en de banen zijn dan gesloten om iedereen de mogelijkheid te kunnen geven aanwezig te zijn. We hopen op een grote opkomst; jullie bepalen als leden namelijk zelf de toekomst van onze club. En als je als lid zelf een voorstel wilt indienen, dan kan dat tot uiterlijk 20 februari. Je voorstel kun je, voorzien van de handtekening van minimaal 5 leden, indienen bij [email protected]  De benodigde stukken zetten we zo snel mogelijk op de website. Onze penningmeester is nu druk doende alle cijfers van afgelopen en komend jaar op een rijtje te zetten.

 

Bar en banen

We werken sinds kort alleen nog maar met 20 liter vaatjes voor het bier. Dus voortaan is ook het gewone pils via dit kleinere vat beschikbaar. Een stuk handzamer voor degene die het vat moet wisselen.

De onderhoudscommissie gaat de komende weken de bordjes van de banen vervangen en twee extra bankjes plaatsen bij padelbaan 2. In het hekwerk tussen het park en padelbaan 1 wordt een poort geplaatst om sneller de ballen die over het hekwerk vliegen van het grasveld op te kunnen rapen.

 

Fietsenstalling

In de laatste weken van 2022 zijn we opgeschrikt door de diefstal van een aantal elektrische fietsen. Ook al stonden die op slot, de dieven hebben ze gewoon opgepakt. Als tegenmaatregel hebben we toen besloten om de poort te sluiten, maar dat is een tijdelijke maatregel. Zodra de competitie weer begint dan gaat de poort weer open. We raden dan ook alle leden aan om een kettingslot aan te schaffen en de fiets aan het rek of hekwerk vast te leggen.

 

Zo, voorlopig weer genoeg nieuws over jullie uitgestort. Heb je vragen en suggesties, schroom niet en stel ze via [email protected]. En verder wensen wij jullie allemaal weer het nodige padel en tennisplezier!

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur
Laurent van den Elshout
voorzitter

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469