Uitslagen & standen

Interne Wintercompetie HD zaterdag

Ondanks de absentie van 3 teams op zaterdag is er deze week bijna een volledig programma gedraaid. 

Na de herindeling van de teams uit poule A zijn vandaag in poule E de eerste wedstrijden gespeeld, die leiden naar het kampioenschap van deze editie van de interne wintercompetitie.

1 wedstrijd uit de E-poule wordt binnenkort nog ingehaald. In poule F proberen de 4 teams te voorkomen, dat er gedegradeerd gaat worden. In poule E & F zijn 4 kandidaten en we beginnen allemaal met een schone lei met 0 punten. Gelijke kansen voor alle teams in beide poules. 

In poule B gaat men gewoon verder met de laatste 3 rondes van de geplande 1/1 competitie. De 2 oudste deelnemers in deze poule staan er het beste voor om te promoveren, maar…………………….. er is nog steeds concurrentie van andere teams. Een mooie ontknoping staat voor de deur. Een verrassende uitslag is er vandaag geweest in poule B.

 
Tussenstand na speeldag 8
 
 
 
Op speeldag 7 is 1 wedstrijd door pech-omstandigheden niet doorgegaan.Die wedstrijd is ingehaald.

Uitslag:Jurre & Joeri (B2) –Denis & Kees & Piet (B1)   0-2, 3-6, 4-6

Die uitslag is verwerkt in de standenlijst van speeldag 8 

Tot slot zou ik het heel fijn vinden als iemand uit de huidige groep deelnemers zich geroepen voelt om de rol van captain over te nemenen hierover contact zoekt met mij. Ik heb een degelijke overdracht beloofd, toen ik aankondigde te gaan stoppen met de rol als captain.

Graag tot zaterdag 7 maart a.s.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen