Onze sponsoren

Sportwereld Drunen:
De sportspeciaalzaak, gevestigd aan het Raadhuisplein 19 in Drunen. Een leuke collectie voor diverse sporten zoals tennis, hockey, voetbal, handbal en fitness.

Ook hebben wij een groothandel, Teamwereld.nl , die gespecialiseerd is in teamkleding op alle vlakken. Zo verzorgen wij de kleding en materialen voor diverse verenigingen in de regio. Ook zijn wij leverancier van bedrijfskleding. Wij leveren momenteel kleding aan o.a. gemeentes, sporthallen, zwembaden, fysiotherapeuten, bouwbedrijven etc.

Mocht u interesse hebben, informeer vrijblijvend via de onderstaande contactgegevens en we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sportwereld Drunen
tel: 0416-374297 / 06-22386697
e-mail: [email protected]
www.teamwereld.nl

Drukbedrijf.nl:
De online drukkerij Drukbedrijf verzorgt al ons drukwerk. Je kunt er onder andere een folder drukken of een brochure drukken. En voor al het andere drukwerk kun je natuurlijk ook bij ze terecht!

Lingerie Anja van den Berk:
Wanneer je toe bent aan een nieuwe bh, bezoek dan eens Lingerie Anja van den Berk te Drunen. Hugo de Grootstraat 28 is het adres en je kunt voor de deur parkeren.

Ons team bestaat uit vier dames die allen een opleiding tot lingerie-adviseuse hebben gevolgd. Inmiddels beschikken we over jarenlange ervaring, want juist lingerie vraagt om persoonlijke aandacht.

Iedere borst heeft haar eigen vormgeving als ook iedere bh. Daarom maken wij graag extra tijd vrij voor advies.
Is er een verschil in grootte van borst onderling? Dan vermaakt de coupeuse deze voor je op maat. Bij een kleine ingreep kan dat soms ter plaatse terwijl je een kopje koffie drinkt.

Een ander belangrijk aandachtspunt is de zorg na een borstbesparende operatie. Voor direct na de operatie is er de sport-bh of compressie-bh voor optimale stevigheid. Later kan men weer kiezen voor een goede ondersteunende bh die een mooi decolleté geeft.

Wij hebben tevens een ruime collectie bh’s zonder beugel. Indien nodig kan de bh onzichtbaar aangepast worden. Onze collectie bestaat uit: lingerie, speciaal in maatjes minder en meer, zowel in cup als omvang. Badkleding het hele jaar door, waaronder ook prothesebadkleding. Onder- en correctie onderkleding alsmede ook klassieke correctielingerie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469