Werkzaamheden baan 7 t/m 10 & aanleg padelbanen

27 juli 2022


Aanstaande donderdag gaat de eerste firma aan de slag om ons tennis- en padelpark nog mooier te maken dan het al is. Zoals jullie gezien hebben is de onderhoudsploeg al volop bezig met de voorbereidingen. De planning zal net even iets anders lopen dan dat we tot gister voor ogen hadden. De firma Wijnbergen-Sportbouw heeft namelijk uitloop bij een project waar ze nu mee bezig zijn en zullen daarom iets later starten met de renovatie van de banen 7 t/m 10 dan eerder aangenomen.  

Donderdag 28 juli zal gestart worden met het plaatsen en herplaatsen van hekwerk aan de buitenkant van ons tennis- en padelpark. De woensdag erna (3 augustus) zal de firma Wijnbergen-Sportbouw gaan starten met de renovatie van baan 7 t/m 10. Door de vertraging kunnen we nog iets langer gebruik maken van baan 7 t/m 10.

Aanstaande dinsdagavond zullen de tennisnetten van baan 7 t/m 10 gehaald worden door onze onderhoudsploeg. Hierdoor kan Wijnbergen-Sportbouw vroeg in de ochtend gelijk aan de slag gaan. Het streven van de firma Wijnbergen-Sportbouw is om midden van week 33 (18 augustus) de banen weer bespeelbaar te hebben. Dit natuurlijk onder voorbehoud van eventuele vertragingen door slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden.

Tijdens de renovatie werkzaamheden zullen er ook al voorbereidingen getroffen gaan worden voor de aanleg van de twee nieuwe padelbanen. Het zal hier dan vooral gaan om graafwerk op het stuk grond achter baan 5/6. In september zullen de betonnen vloeren en funderingsbalken dan gestort gaan worden. Wijnbergen-Sportbouw verwacht in oktober de padelkooien te kunnen plaatsen. Een preciezere planning van deze werkzaamheden zal later nog bekend worden.

Dit is voor nu wat er bekend is over de werkzaamheden die er aan zitten te komen. Zodra we meer weten zullen we jullie ook weer informeren.

Voor nu een fijne zomer(vakantie) allemaal!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469