Werkgroep Ledencare

29 december 2022

Hoi tennisvrienden van LTC Achter de Bogen,  

Deze werkgroep Ledencare is dit jaar in eerste instantie gestart met het primaire doel om nieuwe leden van onze mooie club in een eerste gesprek welkom te heten en om ze daarna te begeleiden en met elkaar in contact te brengen. De werkgroep focust zich vooral op de tennistak en dan op de leden ouder dan 25 jaar. Op een later tijdstip zullen zij zich ook richten op bestaande leden of oud-leden, die hier behoefte aan hebben.  

In deze werkgroep zitten Robin Austermann en Ronald Verbeek. Robin zal zich vooral richten op het fysiek en technisch begeleiden en Ronald vooral op het administratieve gedeelte en opzetten van de database.Geraldine Kwetters (vanuit de ledenadministratie) en Gerard Vermeegen (vanuit de bardienst) ondersteunen hen.  

Het secundaire doel van deze werkgroep is om al onze actieve leden veel tennisplezier te geven, zodat zij nog lang behouden blijven voor onze club. Zoek je aansluiting bij een tennisgroepje, zoek je een (tijdelijke) vervang(st)er in een bestaand tennisgroepje voor recreatief tennis of competitie of heb je andere vragen of klachten, dan kan je bij ons terecht. Je kan bellen naar Robin (06-49148609) of Ronald (06-51799801). We zoeken dan naar een oplossing en waar nodig zullen wij jullie doorverwijzen naar andere commissies. 

 

Aanmelden

Wat zouden wij dan graag van je willen weten om dit te verwezenlijken en ons bestand te gaan opbouwen.

Wil je hieraan meedoen, stuur dan een mail naar : [email protected] met de volgende gegevens

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Mailadres
  • Speelsterkte
  • Beschikbare speeldagen en tijden
  • Recreatief tennis, competitie of beide?  

Captains van competitieteams kunnen dan natuurlijk ook een beroep op ons doen. Door het opbouwen van dit bestand, kunnen wij snel schakelen als er invallers benodigd zijn en dan ook gelijk met spelers/speelsters van het juiste niveau. 

Wij zullen op een later tijdstip ook gestopte leden opnieuw benaderen, die gestopt zijn, om te bekijken of wij nog iets voor ze kunnen betekenen. Dit geldt ook voor leden, waarvan we horen dat ze van plan zijn om te stoppen, mogelijk kunnen we ze toch voor de club behouden.  

En de beste reclame om nieuwe leden te werven zijn jullie, maak potentiele leden enthousiast voor onze mooie club met leuke activiteiten.  

We horen graag van jullie, sportieve tennisgroet,  

 

Werkgroep Ledencare,

Robin en Ronald 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469