We gaan weer gezellig husselen

07 november 2018


Begin augustus is L.T.C. Achter de Bogen gestart met een nieuwe activiteit voor haar leden: Lekker husselen op vrijdagavond. Gedurende de KNLTB Najaarscompetitie heeft de activiteit stil gelegen, maar we gaan vanaf 9 november weer van start.

Alle leden zijn van harte welkom om deel te nemen. Voor onze nieuwe leden is het de ideale mogelijkheid om kennis te maken met de andere leden in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Vanaf 9 november beginnen we elke vrijdagavond om 19.00 uur en spelen we 2x een uur. Halverwege de speeltijd gaan we opnieuw husselen. Dit biedt trainende leden de mogelijkheid om voor of na de training deel te nemen aan de activiteit. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te praten in ons clubhuis, onder het genot van een natje en een droogje. De laatste husselavond staat gepland op vrijdag 25 januari 2019.

Je hoeft jezelf niet aan te melden en het is geen verplichting om elke week deel te nemen. De husselpartijen zullen op de avond zelf worden ingedeeld waarbij we, zo goed als mogelijk, rekening zullen houden met ieders spelniveau.

Wij hopen, ook de komende vrijdagavonden, op een grote opkomst en positieve reacties. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie via [email protected]

Met sportieve groet,

Gerard Vermeegen
Geraldine Kwetters
Anoek Jansen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0416 - 32 05 33

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen
Nederland