Vrij spelen voor de seniorleden

10 mei 2020


Beste senior leden,  

We mogen weer! Met ingang van maandag 11 mei vanaf 10 uur ‘s-ochtends kan er weer vrij getennist worden door senioren. We moeten ons daarbij wel houden aan de regels opgelegd door de overheid en de KNLTB. Meer info kun je vinden op www.corona.knltb.nl.   

Lees daarom deze mail zorgvuldig en houd je aan de gestelde regels, zodat we met zijn allen weer volop van onze sport kunnen genieten.  

Vrij spelen voor senioren kan pas met ingang van maandag 11 mei vanaf 10 uur ’s-ochtends. Daarvoor heeft de onderhoudsploeg nog de tijd nodig om de netten op te hangen. Reserveer dus geen baan voor maandag 11 mei 10 uur ’s-ochtends!

Voor vrij spelen gelden de volgende regels:

- Vrij spelen mag als enkelspel

- Dubbelen is alleen toegestaan met een gezinslid waarmee je onder één dak woont. Dus bijvoorbeeld Hans en Carrie de Laat mogen dubbelen tegen Cor en Susanne van Alphen. Iedere andere vorm van dubbelen is niet toegestaan!

- Vrij spelen kan alleen op basis van een reservering via onze website. Een instructie is toegevoegd onderaan deze webpagina. Lees deze zorgvuldig door.

- Het is niet toegestaan op de club te zijn zonder dat je vooraf hebt gereserveerd Het is niet toegestaan om te reserveren via het afhangbord op de club Reserveer ook niet via de oude app. We kunnen dan niet garanderen dat de reservering goed werkt !

Je mag maar 1 vrij speluur vooraf reserverenDit om iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te geven om te tennissen op de voorkeursdag en tijdstip. Pas na afloop van het gespeelde uur mag je weer een nieuw uur reserveren. Twee of meer reserveringen maken mag dus niet. Bijvoorbeeld dinsdag met Piet en woensdag met Klaas. Pas na het spelen met Piet mag je reserveren voor een uur met Klaas. Dit geldt dus ook voor Klaas, hij mag pas een baan met jou reserveren nadat jij met Piet hebt gespeeld Als je gewend bent om 2 keer in de week te tennissen, bijvoorbeeld op maandag om 21 uur en op woensdag om 21 uur, dan reserveer je eerst de maandag. Na afloop van het vrij spelen op maandag mag je de woensdag reserveren. Eigenlijk dus net als je nu gewend bent

- Je kunt op de website meerdere reserveringen boeken, maar we vertrouwen erop dat niemand hiervan misbruik maakt!

- Je kunt 2 dagen van tevoren reserveren. Dus op maandag kun je al een baan voor woensdag reserveren als je niet op maandag of dinsdag gaat spelen Als je meer dan 1 reservering boekt, dan verwijderen we de 2e en meerdere reserveringen. We hopen dat dit echter niet gaat voorkomen Het is wèl toegestaan om op het afhangbord op de club een aanvullend uur te reserveren als je klaar bent met je gereserveerde uur en er een andere baan vrij is

- We doen een beroep op die leden die overdag kunnen spelen, ook overdag gaan spelen en zo de avond minder druk te maken.  

Overig
De volgende algemene regels zijn van kracht:

- Na afloop van het vrij spelen dien je de club te verlaten. Het is niet toegestaan op de club te blijven als toeschouwer.

- De kantine en de douches zijn gesloten De toiletten zijn geopend, maar iedereen wordt dringend verzocht hier alleen bij uitzondering gebruik van te maken. Ga voordat je naar de club gaat naar het toilet!

- Neem je spullen mee naar de baan Hou bij het betreden en verlaten van het park en de baan gepaste afstand van 1,5 meter van je tegenstander en van andere spelers.

Vragen over het vrij spelen en de regels kun je stellen via [email protected]. Veel speelplezier!  

Met sportieve groet,
het bestuur

Instructie reservering vrij spelen.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen