Verlenging maatregelen m.b.t. corona

14 januari 2021


Beste leden,

De aangekondigde verlenging van de maatregelen gelden ook voor het tennissen. De Knltb heeft bevestigd dat er tot 9 februari maximaal 2 spelers per baan toegestaan zijn. Dit betekent dat we alsnog steeds alleen maar mogen enkelen en dat ook de trainingen met maximaal 4 spelers gegeven worden.

Training
Bij trainingsgroepen groter dan 4 spelers traint de ene week de eerste helft en de andere week de andere helft. Iedere speler traint dan 1 keer in de 2 weken met Max. 3 medespelers. Omdat we een aantal vragen kregen over de trainingskosten: deze opzet is qua prijs gelijk aan wekelijks trainen met 8 spelers.

Uitzetten baanverlichting
Graag ook jullie aandacht voor dit onderwerp. We merken dat na afloop van het tennissen spelers regelmatig vergeten de verlichting uit te zetten. Dus ben je klaar met spelen en staan er geen andere spelers op jouw baan en de andere baan in het blok, wil je dan svp het licht uitdoen? Hiermee besparen we op onze elektriciteitskosten!! Dank voor je medewerking!

We hopen dat na 9 februari de maatregelen worden opgeheven. Tot dan, blijf gezond en toch veel tennisplezier toegewenst!

Groeten van het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen