Verantwoord alcohol schenken

12 april 2018


Beste barvrijwilliger,
 
Allereerst willen wij jou bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van bardiensten voor L.T.C. Achter de Bogen. Door jouw inzet kunnen onze leden na het tennissen gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk!

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in ons clubhuis. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Om jou, als barvrijwilliger, te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan willen wij jou vragen om een test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

De test bestaat uit 20 multiple choice vragen. Als je een vraag fout beantwoordt krijg je direct het juiste antwoord te zien. Je kunt vervolgens de vraag opnieuw invullen. Ook bestaat er de mogelijkheid om de test meerdere malen achter elkaar te doen. Wanneer je 16 vragen of meer goed beantwoord heb je de test succesvol afgerond. Je bent dan een gekwalificeerde barvrijwilliger.

Ga hier direct naar de test.

Hartelijk dank voor je medewerking en veel succes met het invullen.

Let op: Bij het invullen van je gegevens mag je in het veld “e-mail barverantwoordelijke" het e-mailadres van de Commissie Barzaken invullen: [email protected]

Op die manier ontvangen wij een kopie van je certificaat en kunnen wij een registratie aanleggen van alle gekwalificeerde barvrijwilligers binnen L.T.C. Achter de Bogen. Volgens de Drank en Horecawet zijn wij verplicht een dergelijk registratie bij te houden en in ons clubhuis aanwezig te hebben.

 
Met vriendelijke groet,
 
Gerard Vermeegen
Commissie Barzaken

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen