Unieke tennisvakantie Mallorca

20 februari 2019


Onze trainer Freek van der Heijden biedt met TOP Tenniskampen regelmatig mooie tennisreizen aan. Dit jaar is er de mogelijkheid om, in mei, mee te gaan naar Mallorca. De volledige uitnodiging en alle informatie is hieronder terug te vinden.

Unieke tennisvakantie Mallorca

Voor een perfecte 7-daagse zon, zee, stad, strand - en tennisvakantie raad ik jou aan om naar Mallorca te gaan! Onze superlocatie is niet alleen mooi, maar ook erg compleet! Je kunt er fantastisch mooi wandelen , fietsen , de bergen in, kitesurfen en ook zijn er prachtige duikplekken te vinden. Daarnaast zijn er alle mogelijkheden aanwezig voor alle soorten bars & restaurants & disco's. Wil je het wat rustiger aan doen..... plekken om te chillen zijn er te over!

Mallorca ligt in de Middellandse Zee, ongeveer 150 kilometer van de kust van Barcelona en is het grootste van de eilandengroep De Balearen. Het mooie en levendige Palma is de hoofdstad en kent talrijke winkels, restaurant en attracties.

Vanaf €499 (drie-persoonskamer) , inclusief hotel met logies en tennisprogramma (exclusief vlucht), kunt u een week heerlijk genieten. We trainen in groepen van maximaal vier spelers. Aanmelden kan met een groepje, of individueel.

Data:1 mei tot en met 7 mei 2019
Voor meer informatie over het tenniskamp op Mallorca kun je hier terecht.

Groet,
Freek van der Heijden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen