Uitnodiging algemene ledenvergadering

25 januari 2021


Beste leden,

Hierbij nodigen we je uit om op maandag 22 februari deel te nemen aan de ALV.

De vergadering start om 19.45. Indien op dat moment niet het vereiste aantal stemgerechtigde leden aanwezig is, sluit de voorzitter de vergadering en heropent de voorzitter de vergadering om 20.00 uur.

De stukken voor de ALV zijn hier te vinden. Je dient uiteraard eerst in te loggen op onze website. Onderdeel van de ALV is de verkiezing van een nieuwe voorzitter. Onze huidige voorzitter, Ad de Laat, heeft aangekondigd af te treden. Laurent van den Elshout stelt zich vanuit het bestuur verkiesbaar als voorzitter.

Het bestuur roept hierbij ook andere leden op om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Bij de stukken vind je een profielomschrijving. De kandidatuur voor het voorzitterschap dient door tenminste 5 senior leden ondertekend te zijn. Aanmeldingen kunnen ingediend worden bij onze secretaris, Roland Mather, via [email protected] . Dit kan tot uiterlijk maandag 15 februari.

Naast de rol van voorzitter zijn ook de bestuursfuncties Spel en Facilitair vacant. We zitten dringend om versterking van het bestuur verlegen, dus we hopen dat zich ook hiervoor kandidaten melden. Het profiel voor deze rollen vind je ook bij de stukken. Voor deze functies geldt overigens niet de regel dat er 5 handtekeningen nodig zijn.

Tot slot; vanwege de Corona maatregelen wordt het een online vergadering. Jullie ontvangen volgende week per mail een link en instructie hoe je aanwezig kunt zijn bij de ALV via deze online omgeving. We gaan gebruik maken van Online ALV waarmee L.T.C. de Klinkaert al positieve ervaringen heeft.

We hopen op een grote opkomst maandag 22 februari!

Met vriendelijke groeten,
Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen