Toegang tot ons park

27 augustus 2023


Beste leden,

Al enige tijd is het nieuwe codeslot van toepassing. Op deze manier heb jij toegang tot ons tennispark zonder pas. Iedereen heeft een eigen code die iedere maandag vernieuwd wordt. We zien dat 80% van de leden al de ‘eigen’ code gebruikt, maar dus ook nog 20% de tijdelijke code.
Afgelopen tijd was de tijdelijke code nog van toepassing. Deze gaat er per 1 september af. Vanaf dat moment gebruik je jouw persoonlijke code.

Waar vind je jouw persoonlijke code?
Deze is te vinden in de KNTLB app. Dit is de app waarop jij ook een baanreservering maakt. Open de APP op jouw telefoon en kies ‘home’. Er verschijnt nu een overzicht van jouw persoonlijke code. Deze code is steeds geldig van maandag tot maandag. Je ziekt ook hoeveel dagen de code nog geldig is.

 

 
Tot slot: Het codeslot is bedoelt om ons park veilig te houden. Het is dus niet bedoeling om de poort open te laten, of zoals we hebben geconstateerd: er een steen voor te leggen.
Bij competitie-momenten en toernooien wordt het magneetslot gedeactiveerd zodat de gasten gewoon naar binnen kunnen.


Heb je vragen over de app? Stel jouw vraag eens aan jouw tennismaatjes of anderen op het terras! Samen weten we alles! Kom je er toch echt niet uit? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469