Terugblik Kouwe Klauwe toernooi

08 februari 2024


Zaterdag 3 februari 2024 hebben we  op onze club alweer een nieuwe editie gehad van ons befaamde Kouwe Klauwen Toernooi. Maar liefst 36 tennisspelers en -speelsters gaven gehoor aan de uitnodiging om mee te doen, naast de 16 spelers en speelsters die graag padel wilden spelen.


We hadden een hele fijne middag, waarin heel veel partijen heel erg gelijk op gingen qua spel. Heel veel tevreden gezichten op de baan en in de pauzes in het clubhuis. Zelfs de jongste jeugd had het prima naar de zin.


Dankzij het goede werk van de keukenploeg, de dames aan de bar, maar ook door het goede voorwerk van de recreatiecommissie hebben we alweer een top-middag gehad, waarin ook een aantal nieuwe leden kennis hebben kunnen maken met de ongeƫvenaarde sfeer en gezelligheid, waar onze club zo bekend om staat.


Volop reclame dus voor onze clubactiviteiten. Laten we hopen dat meer clubactiviteiten zo goed en met zoveel plezier bezocht worden.


Alle deelnemers en medewerk(st)ers aan deze dag, reuze bedankt voor jullie inzet en aanwezigheid vandaag en graag tot ziens  bij de  volgende gezellige clubactiviteit.


Recreatiecommissie van Achter de Bogen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469