Sportieve kick-off onderlinge jeugd-competitie

08 april 2022


 LTC de Klinkaert en Achter de Bogen zijn 2 tennisclubs beide gevestigd in Drunen. Zij hebben de handen ineen geslagen en willen heel graag aanbod creëren, voor jeugdige tennisleden van tennisclubs uit de regio.

Ben jij jeugdlid bij KNLTB en heb je zin in een leuke sportieve Kick off van de onderlinge competitie, die start eind 2022, schrijf je dan snel in via https://forms.gle/N1hZ6gE1sshpWaAw6

Op 12 juni 2022 organiseren we bij LTC de Klinkaert een kick off wedstrijddag, waarbij je speelt in poultjes op het niveau waarin jij ook speelt tijdens de competitie. Bij binnenkomst ontvang je een tennisbal, waar je je aanwezigheid op noteert en deze bal gaan we bewaren tot aan de afsluiting in 2023. Hoe vaker jij komt, hoe meer ballen je verzamelt, hoe meer kans je maakt op leuke prijzen tijdens de afsluiting. Je speelt enkel en dubbel wedstrijdjes.

Deelname is gratis en tussen de middag verzorgen we een lekkere lunch. We vinden het heel erg leuk als jij meedoet met B.O.O.B, vraag of je club ook aansluit bij deze onderlinge competitie, dan komen we allemaal ook een keer naar jullie tennisclub. Nodig je tennismaatjes ook allemaal uit om mee te doen!

Heb je nog vragen, stuur deze dan aan:
LTC Achter de Bogen      [email protected]
LTC de Klinkaert              [email protected]

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469