Rookruimte gerealiseerd n.a.v. besluit ALV

06 januari 2020


Beste leden, 

Naar aanleiding van het besluit in de ALV van 2018 heeft de onderhoudscommissie in de kerstvakantie een aparte rookruimte gerealiseerd. Dit om overlast van rokers bij de ingang van het clubhuis weg te nemen. 

Na onder meer een overleg met rokers op 12 november jl is gekozen voor een overkapping bij Kubus 2, voorzien van een statafel met een asbak. De overkapping is, op advies van een van onze leden, iets groter gemaakt, zodat de overkapping multifunctioneel gebruik kan worden. 

De rokers dienen per direct gebruik te maken van deze rookruimte. Roken op een andere plek op onze club is niet toegestaan! 

Bij de keuze voor deze locatie hebben we rekening gehouden met de ideeën van zowel rokende als niet rokende leden en met het beschikbare budget. We gaan ervan uit dat we met deze rookruimte een passende oplossing hebben gevonden en vertrouwen erop dat rokers er gebruik van maken. 

Het bestuur bedankt Toon Hommel voor het initiatief en de onderhoudscommissie voor het meedenken en realiseren van deze rookruimte!

Met sportieve groet,

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen