Rabo ClubSupport: Jouw stem is geld waard!

29 september 2019


Rabobank De Langstraat stelt jaarlijks een deel van haar winst  beschikbaar voor ondersteuning van het verenigingsleven in de Langstraat, middels de actie Rabo ClubSupport.

Verenigingen die bankieren bij Rabobank De Langstraat kunnen meedoen aan Rabo ClubSupport. Niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen hoe het beschikbare bedrag wordt verdeeld. Zij doen dit door hun stem uit te brengen op de club(s) van hun voorkeur. Ook L.T.C. Achter de Bogen doet mee aan Rabo ClubSupport. Het zou fantastisch zijn als onze leden, die lid zijn van de Rabobank, hun stem geven aan L.T.C. Achter de Bogen.

Stemmen
Vanaf 27 september tot en met 13 oktober is het mogelijk om te stemmen via de website www.rabo-clubsupport.nl/de-langstraat/stemmen.

Om een stem uit te kunnen brengen dien je te beschikken over een unieke stemcode. Deze stemcode zal per post worden toegezonden door de Rabobank. In totaal mag elk lid van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen mogen worden uitgebracht op dezelfde vereniging.

Mede namens onze Drunense tennisvrienden van L.T.C. de Klinkaert willen wij jullie vragen ook te stemmen op L.T.C. de Klinkaert. Zij zullen ook hun leden oproepen om op L.T.C. Achter de Bogen te stemmen. Zodoende kunnen we elkaar ondersteunen en de tennissport in Drunen voorzien van een financiële injectie.

Wij hopen op jouw medewerking. Bij voorbaat hartelijk dank voor het uitbrengen van je stem. Elke stem is namelijk geld waard!

Met sportieve groet,
Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen