Rabo ClubSupport: Jouw stem is geld waard!

05 oktober 2020


Rabobank De Langstraat stelt jaarlijks een deel van haar winst  beschikbaar voor ondersteuning van het verenigingsleven in de Langstraat, middels de actie Rabo ClubSupport.

Verenigingen die bankieren bij Rabobank De Langstraat kunnen meedoen aan Rabo ClubSupport. Niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen hoe het beschikbare bedrag wordt verdeeld. Zij doen dit door hun stem uit te brengen op de club(s) van hun voorkeur.

Ook L.T.C. Achter de Bogen doet mee aan Rabo ClubSupport. Het zou fantastisch zijn als onze leden, die lid zijn van de Rabobank, hun stem geven aan L.T.C. Achter de Bogen.

Stemmen
Vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober is het mogelijk om te stemmen via de website https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/. Om een stem uit te kunnen brengen dien je in te loggen met je persoonlijke inloggegevens van de Rabobank.

Vervolgens selecteer je jouw favoriete sportverenigingen. Elk lid van de Rabobank mag 5 stemmen verdelen over zijn of haar gekozen sportverenigingen, waarvan maximaal 2 stemmen mogen worden uitgebracht op dezelfde vereniging. 

Wij hopen op jouw medewerking. Bij voorbaat hartelijk dank voor het uitbrengen van je stem. Elke stem is namelijk geld waard!

Met sportieve groet,
Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen