Onderzoek naar draagvlak voor padel

18 augustus 2021


Beste leden,

Gezien de ontwikkeling en populariteit van padel, willen we als bestuur onderzoeken of het mogelijk is om ook bij L.T.C. Achter de Bogen twee padelbanen aan te leggen.

Uiteraard zal een besluit hierover pas genomen kunnen worden bij de eerstvolgende ALV, begin 2022. De komende maanden tot de ALV willen we benutten om met diverse partijen in gesprek te gaan. Op die manier hopen we bij de ALV van 2022 een compleet en concreet plaatje te kunnen presenteren.

Het meest belangrijke voor ons, als bestuur, is dat er draagvlak en enthousiasme onder de leden is voor de aanleg van padelbanen. Want hoewel padel ook een belangrijke pijler kan zijn bij de werving van nieuwe leden, staan voor ons de huidige leden centraal.

Om padel van de grond te krijgen, hebben we een zo breed mogelijke groep leden nodig die bereid is om mee te denken en mee te helpen om de komst van padelbanen naar onze mooie club tot een succes te maken.

Derhalve nodigen we leden die de komst van padelbanen zouden toejuichen, van harte uit om zich te melden. Dit kan rechtstreeks bij één van de bestuursleden, of per email via [email protected].

Dus: ben jij enthousiast over padel en wil jij graag je steentje bijdragen? Laat het ons weten! En nogmaals: zonder draagvlak, of zonder hulp van leden die bereid zijn om een eerste 'padelcommissie' te vormen, zullen we dit plan niet (kunnen) voortzetten.

We kijken uit naar de reacties en houden jullie, als leden, in de maanden tot de komende ALV op de hoogte van de vorderingen.

Met sportieve groet,

Het bestuur
Laurent van den Elshout - voorzitter
Rob Velthuizen - penningmeester
Leon Kuijpers - bestuurslid facilitair
Roland Mather - secretaris

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen