Nieuwe trainer voor L.T.C. Achter de Bogen

02 maart 2020


Beste leden, 

Onze trainer Reinier Paetzel gaat ons verlaten. Hij kan full time aan de slag bij een club meer bij hem in de buurt. We vinden het jammer dat hij vertrekt maar wensen hem uiteraard al het beste bij zijn nieuwe club. 

Gelukkig hebben we snel via onze tennisschool SportEvents een nieuwe trainer gevonden: Geert Wildeboer Schut. Geert is 36 jaar jong en geeft training sinds 2006, waarvan de laatste 5 jaar bij TV Markant.

Bij deze stelt Geert zich aan jullie voor. 

Mijn naam is Geert Wildeboer Schut, woonachtig in Breda en ik ga op de maandag, dinsdag en donderdag de zomertrainingen verzorgen.

Op mijn 12e ben ik begonnen met tennis, na hard trainen en veel toernooien spelen heb ik me ontwikkeld tot een categorie 3 speler. In de regio Eindhoven ben ik na het CIOS direct aan de slag gegaan als tennisleraar bij verschillende clubs.  

Na het volgen van mijn studie aan de  Sporthogeschool/ ALO heb het ik het geven van tennisles gecombineerd als Docent LO op een middelbare school en MBO.  

Ik kijk er naar uit om jullie op een leuke en intensieve manier les te gaan geven.  
Tot op en rond de tennisbaan!


We denken dat we met Geert een goede trainer erbij hebben die met Freek een mooi koppel vormt en de beste lessen voor jullie gaan verzorgen. 

Zoals jullie hebben gezien is de inschrijving voor de zomertraining weer geopend; we gaan er een mooi trainingseizoen van maken met Geert en Freek! 

Laurent van den Elshout
Trainingscoördinator

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen