Nieuwe maatregelen (weer) van kracht

15 december 2020


Beste leden, 

Als gevolg van de overheidsbesluiten die gisteren bekend zijn gemaakt, zijn de volgende maatregelen (weer) van kracht voor de senioren:

- Vrij spelen mag alleen als enkelspel

- Trainen mag met maximaal 2 personen per baan. Dus 4 spelers bij 2 banen. We gaan dan ook weer rouleren voor teams die groter zijn dan 4 deelnemers. De trainers vragen aan de teams om zelf te bepalen welke spelers in welke week spelen 

De maatregelen blijven van kracht tot en met 19 januari. Zoals ook gisteren bekend is gemaakt wordt op 12 januari bepaald hoe we na 19 januari verder gaan. Dat wachten we dus nog even af. 

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om de reglementen met betrekking tot online afhangen nogmaals onder de aandacht te brengen. Dit omdat we de afgelopen weken gemerkt hebben dat deze wellicht niet bij iedereen bekend zijn. Maar voor vrij spelen gelden de volgende regels:

- Vrij spelen kan alleen op basis van een online reservering.

- Je mag maar één tijdsblok vooraf reserveren. Dit om iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te geven om te tennissen op de voorkeursdag en -tijdstip.

- Pas na het gespeelde uur mag weer een nieuwe reservering gemaakt worden 

We rekenen erop dat iedereen zich hieraan houdt. Ondanks deze maatregelen hopen we dat jullie nog steeds de weg naar onze banen weten te vinden!  

En mochten we elkaar niet meer zien of spreken; fijne en gezonde feestdagen en tot 2021! 

Met sportieve groet,
Het Bestuur


Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Stephan van den Bogaard 15-12-2020 19:14

zorg dan ook dat je nadat je gespeeld hebt, en er is een baan vrij, dat je weer kan reserveren. Dan kunnen de mensen die dat willen nog eens reserveren.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen