Maak kennis met onze nieuwe trainer: Jos van Doorn

13 juli 2021


Met ingang van de aankomende wintertraining zal onze huidige hoofdtrainer Geert de club gaan verlaten. 

Samen met Sport-events zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Deze hebben wij gevonden in de persoon van Jos van Doorn die een oude bekende is van de club.

Wij zijn er van overtuigd dat we hiermee een goede vervanger met enthousiasme en passie voor tennis en de club hebben gevonden.

Wil je al wat meer van hem weten? In het volgende stukje vertelt Jos wat meer over zichzelf en zijn achtergrond.

Mijn naam is Jos van Doorn. Vanaf 1 oktober 2021 zal ik de lessen bij L.T.C. Achter de Bogen gaan verzorgen op de maandag, dinsdag en donderdag.

Voor veel leden ben ik geen onbekende, ik ben vanaf mijn 5e jaar lid geweest bij de club. Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme, passie voor de sport en eigen ervaring en vaardigheden veel leden enthousiast kan maken met mijn trainingen.

Met een aantal tussenpauzes ben ik de afgelopen 12,5 jaar fulltime tennistrainer geweest bij verschillende tennisverenigingen in de regio. Eerst als 2e trainer bij grote verenigingen en na een paar jaar ervaring op te hebben gedaan als hoofdtrainer.

Mijn ambitie is om iedere tennisspeler, recreatief of prestatief, jong of wat ouder, plezier te laten ervaren in het tennisspel en het maximale eruit te halen. Mijn eigen spelniveau is 4 en ik speel zelf nog de voorjaarscompetitie op zaterdag.

Graag zie ik jullie op de club! 
 
Wij danken Geert voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen