L.T.C. Achter de Bogen verzilvert Jumbo Cheque

13 september 2018


In het voorjaar heeft  L.T.C. Achter de Bogen deelgenomen aan de actie "Sparen voor je sportvereniging" van Jumbo. Met een totaal van 3075 bij elkaar gespaarde sportpunten wisten onze leden het bedrag van € 510,38 bij elkaar te sparen.

Een mooi bedrag waarvoor we op zoek zijn gegaan naar een bestemming. De keus is gevallen op een flink aantal trainingsjacks, voorzien van ons verenigingslogo. De trainingsjacks zullen tijdens de diverse toernooien in gebruik worden genomen door de toernooiorganisatie zodat zij er herkenbaar en representatief bij lopen.  De tennisvrienden Altijd Oneven hadden de eer om als eerste de trainingsjacks te mogen dragen tijdens het Pannenkoekentoernooi.

Wij danken nogmaals onze leden voor het mee sparen. Tevens gaat onze dank uit naar Jesners voor het gratis ter beschikking stellen van de bedrukking.

Jesners Tekstborden & Woonaccessoires is hét adres voor speciale en persoonlijke cadeaus. Je kunt hier terecht voor tekstborden, bedrukkingen, raam- en muurstickers, kletspotten, tapas- en hapjesplanken, baby- en kraamcadeaus en bedankjes. Voor meer informatie bezoek je de website: www.jesners.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen