Louis van Drunen Toernooi 2019

14 juli 2019


Op 20,21 en 22 augustus staat de 21e editie van het mooiste toernooi voor 55-plussers op de planning: het Louis van Drunen Toernooi.

Het Louis van Drunen Toernooi is een gezelligheidstoernooi voor heren-, dames-, en gemengd dubbels en zal worden gespeeld volgens een poule-systeem. Voor de winnaars in het heren- en damesdubbel is er een wisselbeker beschikbaar gesteld door de heer Louis van Drunen Jr.

Inschrijving dient schriftelijk te geschieden d.m.v. een volledig ingevulde inschrijfkaart. De inschrijfkaart is hier direct te openen. Tevens liggen er in ons clubhuis inschrijfkaarten klaar. U kunt de inschrijfkaart opsturen per post of mailen naar [email protected].

Het inschrijfgeld bedraag 9,00 euro per persoon per onderdeel en dient te worden voldaan voor aanvang van de eerste wedstrijd onafhankelijk van het wel of niet deelnemen aan het  toernooi, mits geaccepteerd. U kunt contant of per pin betalen. Voor het volledige reglement verwijzen wij u naar de inschrijfkaart.

Het beloofd dit jaar opnieuw een geweldige editie te worden. Wij zouden het leuk vinden als u er bij bent en heten u graag van harte welkom in augustus op de tennisbanen van L.T.C. Achter de Bogen.

Met sportieve groet,

Organisatiecomité
Louis van Drunen Toernooi

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen