Kampioen, 3x op rij!    

17 oktober 2023


Een bericht van Onno Wiltink:


Ons mix team op zaterdag is kampioen geworden deze najaar-competitie! De laatste ronde van onze 2e klasse mix ging tussen vier teams, en uiteindelijk bleek dat alle vier gelijk hebben gespeeld en dat wij één punt voor zijn gebleven. Onze laatste twee partijen waren beide met tiebreak, echt enorm spannend. Gelukkig werd de laatste op de baan ook de winnende pot.
En dat is nu de 3e keer op rij (!) dat we de competitie poule winnen; vorig najaar, dit voorjaar en nu weer – wat Max Verstappen kan, kunnen wij ook 😉.

We zijn gepast trots op ons team, bestaande uit Marièlle, Frank, Julius, Rosanne, Ingeborg en Onno. En met dank ook aan Desiree en Mark voor het invallen. We hebben weer veel plezier gehaald uit de wedstrijden, en misschien nog wel meer uit het samen spelen, elkaar bijstaan en kletsen achteraf. Dank voor alle support en zeker ook voor de vrijwilligers rondom de hele competitie. We zijn blij met onze fijne club Achter de Bogen, thuis spelen is altijd thuis komen.


Namens het hele team, 
groet Onno

Nieuwscategorieën


Reacties

Geraldine Kwetters-van der Aa 28-10-2023 23:17

Hartstikke mooi, proficiat!

Emiel Lammers 23-10-2023 21:26

Proficiat. Hartstikke goed gedaan. Drie keer op rij is niet niks. Op naar de vier op een rij. Of is dat een ander spelletje?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469