Interland ‘Dutch lions’ vs ‘Red devils’

30 januari 2019


Voor de eerste keer in de 40-jarige historie van onze club zal op 16 maart 2019 de “Interland der Lage Landen” plaatsvinden. Een gezellig dubbeltoernooi waarbij de wedstrijden zoveel mogelijk op ranking ingedeeld zullen worden.

In augustus 2018 is een groep tennissers van L.T.C. Achter de Bogen afgereisd naar België om daar deel te nemen aan een tennismarathon bij T.C. Wachtebeke. En dat was reuze gezellig! Nu hebben we onze tennisvrienden uitgenodigd voor een interland bij onze club en willen we ze graag laten zien hoe gezellig het hier is. Maar ze waren wel goed, dus we kunnen alle hulp gebruiken.

We starten om 14:00 uur met een kop koffie en wat lekkers om vervolgens, na het zingen van de beide volksliederen, tot 18:00 uur te gaan tennissen. Uiteraard krijg je na de inspanningen een lekkere portie Vlaamse frieten. En als het buiten donker wordt dan doen we de baanverlichting uit, de UV-lampen aan en kun je nog meedoen aan een potje glow in the dark-tennis.

Dankzij onze sponsors is het inschrijfgeld slechts € 7,50. Dit wil je niet missen, dus schrijf je in via [email protected] en doe mee!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen