Inschrijving Najaarscompetitie geopend

31 mei 2020


Heerlijk, we mogen weer tennissen! Dat is een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Niets gaat zoals we gewend zijn, we passen onze leefstijl aan en houden ons aan de maatregelen in de anderhalvemetersamenleving om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

De Voorjaarscompetitie (jeugd en senioren) is in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Deze competitie noemen we: KNLTB Competitie 2020. Hieronder vallen de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) en de junioren- en senioren competities.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. De KNLTB heeft ook scenario's klaarliggen waarbij bijvoorbeeld de startdatum opschuift, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden!   

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
De Knltb gaat er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie (Aanbod zie afbeelding).

Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. Klik hier voor een overzicht van alle speeldata.

We hopen dat zoveel mogelijk spelers/teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Dit biedt dus ook de mogelijkheid voor nieuwe teams om in te schrijven als de capaciteit dit toelaat.  Zoals altijd schrijven jeugdspelers zich individueel in en senioren per team door de captain.

Inschrijven kan via de link in de e-mail welke begin juni is verzonden naar alle deelnemers van voorgaande competities.   

NB. Het in januari geïncasseerde competitiegeld voor de Voorjaarscompetitie zal worden gecrediteerd.

Met vriendelijke groet,

Wendy van den Boogaard
Marcel Groenenboom
Koos Hooijmans

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen