Inschrijving Najaarscompetitie geopend

29 mei 2022


Geacht senior-lid,Hierbij nodigen we je uit om (t/m woensdag 8 juni 2022) in te schrijven voor de Knltb-Najaarscompetitie 2022 via onderstaande link.

Dit jaar wordt er weer een normale Najaarscompetitie gespeeld. Dat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld en de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten.

De inschrijving dient zoals gewoonlijk te geschieden door de captain van het team. In de bijlage, onderaan dit bericht, staat het aanbod van competitie-soorten door de Knltb. Als club bieden wij hiervan het grootste deel ook aan; neem contact met ons op als je een competitiesoort mist!

INSCHRIJVENVan 7 naar 5 speeldagen
Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing is niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen zie LINK

Vrijdagavondcompetitie NIET om de week
In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld.

Speeldata
De Najaarscompetitie start begin september en loopt tot en met eind oktober. In de bijlage, onderaan dit bericht, staan alle datums vermeld.

We zien je inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Marcel GroenenboomKoos Hooijmans


Aanbod Najaarscompetitie.pdf Speeldata.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469