Inschrijving bardienst 2021 gaat van start

12 november 2020


Beste leden,

We tennissen dan wel weer, en dat met allerlei steeds wisselende maatregelen die ons opgelegd zijn, toch missen we de ‘derde set’ in onze Boog Inn heel erg.

Het gezellig napraten over het partijtje wat we net hebben gespeeld, de gezellige praatjes over het wel en wee in de wereld, van het Drunens nieuws tot Trump en Biden, en alles wat we weer meegemaakt hebben over van alles en nog wat. En vooral natuurlijk de lekkere drankjes en hapjes die vanaf achter de bar komen, onze nieuwe bar eigenlijk die in de eerste maanden van het jaar in gebruik werd genomen.

Het woord corona is eigenlijk dat wat alles in de war geschopt heeft. Evenementen die niet door konden gaan, een maar voor de helft gespeelde knltb competitie, en noem maar op. Zo’n zonde eigenlijk, laten we hopen dat alles weer snel achter de rug is, maar wie kan het zeggen? En dan maar niet te praten over de baromzet die we mislopen, inkomsten voor de club die triviaal zijn, inkomsten die voor het grootste deel de inhoud van onze portemonnee bepalen.

Maar als dan de bar weer opengaat zal er ook weer gewerkt moeten worden achter de bar, en dat is waar dit bericht over gaat; het invullen van onze verplichte bardiensten.

Vanaf 15 november en voor 20 december 2020 kunt u de bardiensten voor 2021 invullen.

Er zijn diverse regels over de bardiensten en over mogelijke vrijstellingen en verminderingen van de plicht, die staan hieronder:

- Ben je geboren voor 1 Januari 1946 of na 1 jan 2003, dan heeft u vrijstelling van bardienst.           

- Ben je geboren tussen 1946 en 1951 dan heeft u de plicht 1 bardienst te draaien.                    

- Vrijwilligers vragen wij om ook 1 bardienst te draaien.   

De overige leden hebben een bardienst plicht en moeten 10 punten halen (staat voor 10 uren). Indien u de bardienst invult begin 2021 en wij mogen dan nog niet open zijn dan zal de barcoördinator contact opnemen om een andere dienst in te vullen.

Nu er in het coronajaar 2020 er veel bardiensten zijn overgezet naar een andere datum en er ook veel bardiensten zijn komen te vervallen vragen wij u om, indien u geen bardiensten of bijna geen diensten heeft gedraaid in 2020, in 2021 een extra bardienst te draaien.

Hopelijk denkt en werkt u met ons mee en hoeven wij geen of nauwelijks gebruik te maken van de groepsapp waarin wij meewerkende leden kunnen vragen om, tegen betaling, een extra bardienst (die vaak op het laatste moment niet bemand kan worden) in te vullen.                                                  

Voor het reglement en uitleg over onze bardiensten kun je hier terecht.

Voor het invullen van de bardiensten kun je hier terecht. 

Ook, en nog simpeler kunt u uw bardiensten invullen door onze KNLTB Clubapp te gebruiken. De app waarmee u sinds kort ook heel simpel uw banen online reserveert, veel handiger dan dit te doen via onze website. Dus, gebruik voor alles de app! 

Als je geen bardiensten wenst te draaien kun je deze afkopen voor € 75,-. Dit bedrag dien je over te maken op RABO rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. afkoop bardienst 2021 + je KNLTB-nummer. Je dient dit bedrag zelf voor 20 december overgemaakt te hebben.

Ps. Bardienst ruilen dient men zelf te regelen, maar daarna altijd per email doorgeven aan de barcoördinator via [email protected] of telefoon 06-13805344.

Met vriendelijke groet,
Gerard Vermeegen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen