Inschrijving bardienst 2019 geopend

15 november 2018


Tennissen maakt dorstig en vaak ook hongerig! Daarom streeft L.T.C. Achter de Bogen er naar om de bar zo vaak mogelijk open te hebben. Om dit mogelijk te maken en niet afhankelijk te zijn van vrijwilligers hebben we afgesproken dat alle seniorleden, in de leeftijd van 18 tot 75 jaar, bardiensten moeten draaien. Leden vanaf 70 jaar voldoen aan de bardienst-plicht door 1 bardienst te vervullen.

Overige leden dienen meerdere bardiensten in te vullen waarbij men in totaal 10 punten moet behalen. Hoeveel punten een bardienst waard is staat duidelijk vermeld in de bardienst-planner. Vrijwilligers zijn vrijgesteld van de bardienst-plicht. Echter vragen wij onze vrijwilligers om 1 bardienst in te vullen.

Vanaf heden is het mogelijk om je bardiensten voor 2019 in te vullen via de KNLTB Bardienst-planner. Bij deze willen wij je vriendelijk verzoeken om jouw bardiensten voor 15 december 2018 in te vullen. Een uitgebreide uitleg over hoe dit in zijn werk gaat is als bijlage onderaan in deze mail terug te vinden. Inloggen op de KNLTB-Bardiensten-planner kan hier. Een uitleg over de KNLTB Bardienst-planner is als bijlage onderaan de pagina te vinden.

Voor degene die geen bardiensten willen draaien bestaat er de mogelijkheid om de bardienst-plicht af te kopen voor € 75,-. Dit bedrag dien je over te maken op rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. afkoop bardienst 2019 + je KNLTB-nummer. Je dient dit bedrag voor 15 december over te maken.

Wij hopen op jullie medewerking! Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met Gerard Vermeegen via [email protected].
Uitleg KNLTB Bardienst-planner

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0416 - 32 05 33

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen
Nederland