Inschrijving bardienst 2022 gaat van start

22 november 2021


Beste leden,

Een nieuw jaar staat binnenkort voor de deur en dat betekent tevens dat wij de leden weer gaan oproepen om zichzelf in te schrijven voor de bardiensten.

Vanaf heden is het mogelijk om je bardiensten voor 2022 in te vullen. De inschrijving sluit op 1 januari!

Bij deze het vriendelijke verzoek om op korte termijn jouw bardiensten op te geven. We willen immers allemaal graag kunnen genieten van een drankje en een hapje na een potje tennissen. 

Er zijn diverse regels over de bardiensten en over mogelijke vrijstellingen en verminderingen van de plicht, die staan hieronder:

- Ben je geboren voor 1 Januari 1946 of na 1 jan 2004, dan heeft u vrijstelling van bardienst.           

- Ben je geboren tussen 1946 en 1951 dan heeft u de plicht 1 bardienst te draaien.                    

- Vrijwilligers vragen wij om ook 1 bardienst te draaien.   

De overige leden hebben een bardienst plicht en moeten 10 punten halen (staat voor 10 uren). Indien u de bardienst invult begin 2022 en wij mogen dan nog niet open zijn dan zal de barcoördinator contact opnemen om een andere dienst in te vullen.

Hopelijk denkt en werkt u met ons mee en hoeven wij geen of nauwelijks gebruik te maken van de groepsapp waarin wij meewerkende leden kunnen vragen om, tegen betaling, een extra bardienst (die vaak op het laatste moment niet bemand kan worden) in te vullen.                                                  

Voor het reglement en uitleg over onze bardiensten kun je hier terecht.

Voor het invullen van de bardiensten kun je hier terecht. 

Ook, en nog simpeler kunt u uw bardiensten invullen door onze KNLTB Clubapp te gebruiken. De app waarmee u sinds kort ook heel simpel uw banen online reserveert, veel handiger dan dit te doen via onze website. Dus, gebruik voor alles de app! 

Als je geen bardiensten wenst te draaien kun je deze afkopen voor € 75,-. Dit bedrag dien je over te maken op RABO rekeningnummer NL19RABO01126.55.998 t.n.v. LTC Achter De Bogen o.v.v. afkoop bardienst 2021 + je KNLTB-nummer. Je dient dit bedrag zelf voor 1 januari 2022 overgemaakt te hebben.

Ps. Bardienst ruilen dient men zelf te regelen, maar daarna altijd per email doorgeven aan de barcoördinator via [email protected] of telefoon 06-13805344.

Met vriendelijke groet,
Gerard Vermeegen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen