In memoriam Wim Spek, clubman in hart en nieren

05 december 2018


Op 2 december overleed ons gewaardeerd lid en vrijwilliger Wim Spek.

Ons bereikte het diep trieste bericht dat op 2 december, na een ziekbed, Wim Spek is overleden. Enkele regels op de rouwkaart van Wim zeggen: 'Nooit meer je stem, nooit meer je lach' en 'Je handen hebben voor ons gewerkt, je hart voor ons geklopt'. En dat is wat Wim typeerde en zoals wij hem ook kenden; een man met een Achter de Bogen hart, en handen die voor onze club werkten.

Wim heeft als een trouwe vrijwilliger veel voor ons betekend, hij was iemand die werk zag en vervolgens onverstoord en zonder veel woorden zijn klussen deed. Zelfs toen zijn klachten meer, en zijn krachten minder werden, bleef hij zich zo goed mogelijk inzetten voor onze club.

Wim was een innemende persoonlijkheid, die met zijn lach en praatje, vele vrienden had binnen onze club. Wij zullen hem missen.

Onze condoleances gaan uit naar zijn vrouw Bep, kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen heel veel kracht en sterkte om dit grote verlies te moeten dragen.

Het afscheid van Wim vindt plaats op vrijdag 7 december om 9.30 uur, in de grote aula van crematorium Maaslanden in Nieuwkuijk. Voorafgaand aan het afscheid van Wim bestaat de mogelijkheid om tussen 8.45 en 9.15 uur persoonlijk nog even samen te zijn met Wim.

In plaats van bloemen wordt een donatie aan de stichting Artsen Zonder Grenzen op prijs gesteld.
 
Namens het bestuur
Ad de Laat

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen