In memoriam Randy Vrolijk, ons zeer gewaardeerd lid

21 augustus 2019


Ons bereikte het trieste nieuws dat op 18 augustus ons lid Randy Vrolijk is overleden.

Binnen de tennisvereniging was bekend dat Randy een ongelijke strijd aan het voeren was tegen zijn ziekte. Toch komt het nieuws hard aan en moeten we met diepe verslagenheid afscheid nemen van een zeer gewaardeerd lid .

Met zijn aanstekelijke enthousiasme en vlotte babbel was Randy iemand waarmee je altijd een praatje kon maken. Zijn grote dosis humor en liefde voor het tennisspel maakte hem geliefd bij vele mensen.

Als lid van de toernooicommissie heeft Randy zich lange tijd ingezet voor de tennisvereniging. Een bijdrage waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. Tevens was hij in diverse competities actief als tennisspeler waarin hij ook altijd aangenaam aanwezig tijdens het borrelen na de wedstrijden.

Op de rouwkaart van Randy staat de onderstaande tekst welke wij dan ook graag delen om ook onze gevoelens uit te spreken.

Bewonderingswaardig was je levenskracht
Sterk was je in je ongelijke strijd tegen je ziekte
Groot was je liefde voor je mensen om je heen
Nu ben je in liefde van ons heengegaan
Wat we voelen doet zo’n pijn

Het afscheid van Randy vindt plaats op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur in De Voorste Venne, Afrikalaan 100 te Drunen. Daarna zal Randy in kleine kring naar zijn laatste rustplaats worden gebracht, op de algemene begraafplaats Duynhaeghe te Drunen.

Wij wensen Marieke, de kinderen en de familie sterkte en veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen