In memoriam ons lid en vrijwilliger Jan Knippels

06 januari 2019


Ons bereikte gisteren het trieste nieuws dat donderdag jl. 3 januari Jan Knippels is overleden.

Jan was een onopvallende man, rustig, betrokken en vriendelijk. Hij genoot er van om wekelijks op dinsdagavond zijn partijtje te spelen met een vaste groep vrienden. Jan kon op het veld er zichtbaar van genieten, en dat deed hij ook bij het gezellige praatje en drankje daarna. Daarbij werd dan het partijtje geƫvalueerd en werden vervolgens de wekelijkse nieuwtjes besproken, Jan droeg op zijn manier daar met plezier aan bij.

Jan hoorde als vrijwilliger ook bij de maandagmorgen-onderhoudsgroep, ook daar deed hij zijn klussen op zijn eigen karakteristieke manier, waarbij vooral die rust en onopvallendheid Jan typeerden.

Rond de afgelopen zomer werd bij Jan geconstateerd dat hij ernstig ziek was, het werd een wedstrijd die Jan onmogelijk kon winnen. Medio december jl. zegde Jan zijn lidmaatschap op en hij schreef: "ik had nog graag een paar jaar langer meegedaan, maar dat zit er niet in. Iedereen bedankt voor de mooie jaren."

Jan werd 73 jaar oud, we zullen hem missen. Wij danken Jan voor zijn jarenlange prettige bijdrage aan onze club.

Het afscheid van Jan vindt plaats op donderdag 10 januari a.s. om 09.30 uur in de aula van crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1, Nieuwkuijk.

Namens het bestuur,
Ad de Laat 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen