Groene blaadjes toernooi goed geslaagd

17 november 2019


Het jaarlijks in november  te houden Groene Blaadjes toernooi, is een toernooi voor nieuwe leden en beginnende tennissers. Het aantal deelnemers was nu aan de lage kant, maar op 2 velden hebben de deelnemers ruim 3 x 3 kwartier met elkaar kunnen tennissen. Tussen elke ronde was een ruime pauze gepland, waarin iedereen verwend werd met een lekkere, warme verassing. Dat fietste erin bij deze zondagse kou.  

Er is steeds in wisselende 4-tallen gespeeld. De deelnemers stonden open voor technische en tactische aanwijzingen. Je zag in de loop van de middag heel duidelijk de technische vaardigheden verbeteren en ook het tactische inzicht groeide. “Zo’n partijtje tennis is toch wat anders als een tennisles”, verzuchtte iemand “Je moet aan zoveel dingen gelijktijdig denken en dat valt niet mee.” “Gelukkig heb ik geen spierpijn opgelopen.”

Na afloop op een fijne manier met een drankje & hapje wat nagekaart. Tevreden gingen deze deelnemers naar huis met daarbij de wens om graag nogmaals zoiets te organiseren. Die kans gaat komen, want  in februari, wanneer ze zich inschrijven voor het jaarlijkse Kouwe Klauwen Toernooi, kunnen zij zich verder bekwamen in dit zo mooie tennisspel met daarbij een veel grotere deelnemersbelangstelling en nog veel meer gezelligheid, die gezelligheid waar men in onze club zo trots op is.


Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen