Gebroeders Kouwenberg sponsoren klok

08 mei 2018


L.T.C. Achter de Bogen beschikt sinds kort over een prachtige digitale klok waarop afwisselend de tijd en temperatuur is af te lezen. De klok is bevestigd aan de muur van “De kubus” en daardoor goed zichtbaar vanaf het terras en de banen 1 en 2.

Onze dank gaat uit naar de Gebroeders Marcel en Sander Kouwenberg. Zij hebben gezamenlijk besloten om onze vereniging te willen sponsoren middels het schenken van de klok. Beide heren runnen afzonderlijk van elkaar een eigen bedrijf waarover we hieronder graag meer informatie geven:

Kouwenberg Bouwkundige Calculaties & Advies verzorgt bouwkundige calculaties (bouwkosten) en advies op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Dit jaar alweer 10 jaar een vertrouwde partij voor de particulier, aannemer, onderaannemer de opdrachtgever.

Adviesbureau Bekendam & Partner B.V. uit Rosmalen is een ingenieursbureau dat reeds 40 jaar bestaat. Wij adviseren, ontwerpen, berekenen en tekenen bouwconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Dit varieert van vrijstaande woningen, seriematige woningbouw, kantoren, bedrijfshallen, appartementencomplexen, supermarkten tot volledige centrumplannen.
 
Met sportieve groet,
Sponsorcommissie L.T.C. Achter de Bogen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen