Ga je mee op tenniskamp in het buitenland?

08 januari 2020


Als lid van L.T.C. Achter de Bogen ben jij natuurlijk een groot fan van tennis. Zou het niet gaaf zijn als jij jouw favoriete sport kan combineren met een leuk kamp in het buitenland?

Onze jeugdtrainer Freek organiseert, van 9 tot en met 14 augustus, een geweldig tenniskamp in Hollage, Duitsland. In Hollage ligt, verscholen in de bossen, een prachtige tennisclub met vijf gravelbanen en een tennismuur.

Het park ligt in een groot sportcomplex met een atletiekbaan, beachvolleybalveld en voetbalvelden. Als leuk uitstapje gaan de deelnemers ook nog eens een dagje naar de dichtbij gelegen stad Osnabrück.

Het tenniskamp is bedoeld voor jeugd vanaf 9 jaar tot 18 jaar oud. Je niveau en leeftijd is niet belangrijk. Hier zal rekening mee worden gehouden en iedereen krijgt aansluiting in de groep.

Lijkt het jou gaaf om mee te gaan? Kijk dan snel op www.toptenniskampen.jimdo.com/informatie-hollage-duitsland voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook terecht bij Freek. Hij zal graag antwoord geven op alle vragen.


Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen