Frans Maaijwee neemt afscheid van Onderhoudscommissie

29 oktober 2021


Als ik 75 wordt (op 20 aug. 2021), zo riep Frans al en hele tijd, dan stop ik als lid van de onderhoudscommissie. 

Dit na 17 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor het onderhoud: 13 jaar was hij als bestuurslid hoofdverantwoordelijk en sinds 2017 was hij, als lid van de onderhoudscommissie, medeverantwoordelijk. 

Frans heeft hééél lang (minstens 10 jaar) alles alleen gedaan. Zo’n 8 jaar terug (door ziekte van zijn vrouw Ans) doet hij dit werk samen met Piet Jung. Sinds 4 jaar draagt Frans zijn steentje bij als lid van de onderhoudscommissie. Nu hij 75 is geworden stopt hij daar dus mee.

Wat hield dat onderhoud (onder andere) allemaal in
- in de gaten houden of er geen zaken stuk zijn gegaan, of er niet eens extra geschoffeld moet worden of dat er een jaarlijks onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd
- Het aansturen van de maandagochtend-onderhouds-ploeg. Ook al begonnen die pas om 9 uur met het potje tennis, Frans begon al om 8 uur met bladblazen en met bekijken wat er na het tennissen door de vrijwilligers aan onderhoud kon worden gedaan. Overigens bezorgde Frans in die tijd ook bij elke jarige vrijwilliger persoonlijk een verjaardagskaart in de brievenbus
- Voor zaken die niet op de maandagmorgen kunnen worden meegenomen (reparaties of grotere klussen)  er voor zorgen dat dat door de week gebeurt door hemzelf of met een klein ploegje vrijwilligers
- Begeleiden van leveranciers bij reparaties of renovaties hoorde erbij
- Bij toernooien zaken als het extra vegen en bladblazen van de banen en het opleuken van het park (ophangen van vlaggen e.d.).

Frans was en is altijd heel trots op zijn cluppie. Qua onderhoud moe(s)t alles er dan ook pico-bello uitzien, maar als bestuurslid bewees hij dat hij dat hij ook op andere terreinen het beste met zijn cluppie voorhad.

Beste Frans,
als de stille werker die je was, die eigenlijk het liefst alles alleen deed: je hebt veel betekent voor onze tennisvereniging. Namens de onderhoudscommissie (en ook namens het bestuur) ontzettend bedankt hiervoor!

Overigens gaan we er van uit dat je s ’maandags gewoon lekker komt tennissen en, als vrijwilliger, een klein uurtje meedoet met het onderhoud. Ook kun je er zeker van zijn dat wij je regelmatig zullen vragen om advies  al was het alleen maar om te weten welke leverancier we ergens voor aan moeten spreken.

Frans ENORM BEDANKT

Namens de Onderhoudscommissie
Jan van Loon

 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Jannie Beerens 29-10-2021 20:41

lieve Frans, we hebben samen heel wat uurtjes in de club doorgebracht. Ik vond het altijd super gezellig, en een eer om met jou te mogen werken. Bedankt voor de fijne jaren.

avatar
Ton Beerens 29-10-2021 20:30

Beste Frans, Dank zij jouw tomeloze inzet heel vaak complimenten gehoord van spelers van andere clubs dat ons park er zo fraai bij lag. Chappeau voor jou.

avatar
Marianne Klerks 29-10-2021 20:04

Frans, je bent een kanjer! Bedankt voor jouw inzet, waar we allemaal plezier van hebben gehad.

avatar
Onno Wiltink 29-10-2021 20:03

Frans, ook namens mij bedankt voor je inzet voor onze mooie club. En ga vooral nog door met lekker tennissen! Groet Onno

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469