Nieuwe website is in gebruik genomen

27 december 2017


Eerder liet ik jullie al weten dat we op het gebied van onze automatisering grote veranderingen ondergaan; aan de 'voorkant' (de communicatie met jullie) via de website en ClubApp, en aan de 'achterkant' (onze interne administratie en de koppeling naar de KNLTB). Gedurende donderdag 28 december gaat onze nieuwe website online. Het adres blijft hetzelfde: www.achterdebogen.nl , neem gerust eens een kijkje zodra beschikbaar.
 
De oplevering van de website door de knltb verloopt moeizaam, en gedurende de komende tijd verwachten we pas alle functionaliteiten te krijgen die we nu gewend zijn. Het nieuws wat we via de website naar jullie verspreiden komt er al wel gewoon op, zo ook meldingen van 'banen gesloten' etc., dit naast de nieuwsbrieven die je ook nu per email ontvangt. Nieuwe leden kunnen zich al inschrijven, ook belangrijk. Ook is alle clubinformatie over diverse onderwerpen (verenigingsinfo, trainingen, competities etc.) gewoon beschikbaar en leesbaar. De layout (de presentatie, indeling en kleuren) zal nog aangepast worden zodra dat beschikbaar is, om zo wat meer 'smoel' te geven aan de website.
 
Wat we nu bijvoorbeeld nog niet kunnen kunnen is het inschrijven voor activiteiten, we hopen dat dat ook dit zo snel mogelijk komt want we staan natuurlijk te trappelen om weer mee te gaan doen aan leuke activiteiten. Ook de mogelijkheid om in te loggen in 'mijn LTC...' werkt nog niet volledig; achter die knop zit nu verder nog niets, wat je hier later mee kunt hoor je nog. Ook sponsorinfo en sponsorbanners- en links zoals wij dat willen, is nog niet volledig beschikbaar, moet er wel komen want ook onze sponsors horen op onze website en zijn belangrijk voor ons. De knltb is druk doende met dit alles, dus daar gaan we even vanuit. Veranderingen ga je vanzelf zien of je hoort er over.
 
Vanuit de homepage kun je naar onze Facebook account, maar kun je vanaf nu ook via Twitter nieuws lezen en delen (gaan volgen dus), ook kan dat vanaf de homepage naar Twitter. Met de nieuwe knltb ClubApp die er ook nog aan komt (hoor je nog), hebben we dan veel manieren om van alles te delen met jullie, dat waar sociale media voor bedoeld zijn, en veel op je mobieltje.
 
Kijk eerst maar eens even of je je weg kunt vinden op de nieuwe site. Mocht je vragen, opmerkingen en suggesties hebben over de website laat het dan gerust weten. 
 
Een heel groot compliment wil ik maken aan Dave Vermeegen die het website-beheer op zich genomen heeft. Wat Dave in enkele weken 'gebouwd' heeft is geweldig; Dave bedankt!
 
Nog wat opmerkingen die gaan over het nieuwe jaar dat komt,2018, en nu al even van belang:
- Maandag 5 maart is De Algemene Leden Vergadering in het clubhuis, hierover krijgen jullie binnenkort meer informatie, kom ook en beslis mee!
- Zondag 18 maart is de vrijwilligersdag; we gaan er een leuke dag van maken met onze vrijwilligers,
- 2018 is ons jubileumjaar vanwege het 40 jarig bestaan van de club; hou de aankondigingen van de diverse activiteiten in de gaten, die komen op je af. We gaan nog veel leuke activiteiten organiseren buiten onze toch al drukke jaarkalender en al bekende toernooitjes etc. om.
 
Tot zover even dit laatste nieuws van het jaar.
Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en we zien elkaar weer op onze banen en gezellig clubhuis.
 
Ad de Laat
Voorzitter

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0416 - 32 05 33

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen
Nederland