Corona update: nieuwe regels per 15 oktober

15 oktober 2020


Beste leden,

Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. De horeca moet sluiten, de maximale groepsgrootte wordt teruggebracht en amateursportwedstrijden zijn verboden. Dat maakte minister-president Rutte dinsdag 13 oktober bekend. Het zijn harde maatregelen, maar noodzakelijk in de bestrijding van het coronavirus.

Wat betekent dit voor de activiteiten op onze club?
Vanaf 15 oktober gaan er een aantal nieuwe regels gelden. Hieronder staan de nieuwe regels weergegeven in een opsomming:

- Vrij spelen in dubbels mag, mits spelers voldoende afstand houden
- Competitie senioren stopt m.i.v. donderdag 15 oktober
- Competitie junioren stopt m.i.v. donderdag 15 oktober
- De training kan doorgaan met 8 man op 2 banen. Voorwaarde is twee groepen per baan en geen uitwisseling van spelers tussen banen. Men dient voldoende afstand te houden en de training bestaat alleen uit enkelspel-oefeningen.

Verder hebben de nieuwe regels ook invloed op de doorgang van aankomende activiteiten op onze club. De onderstaande activiteiten worden afgelast:

- Groene blaadjes toernooi
- Interne wintercompetitie
- Laddercompetitie

Zoals al bekend is het clubhuis gesloten, maar de kleedkamers gaan vanaf heden eveneens dicht.

We doen een beroep op alle leden om zich aan de regels te houden en ook bij het betreden en verlaten van de banen en de club voldoende afstand te houden. Des te eerder hopen we dat de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.

Wij als bestuur zijn in ieder geval wel blij dat we nog kunnen blijven tennissen en dubbelen. Het bestuur wenst jullie alle sterkte met alle overige maatregelen, maar zeker veel plezier met het tennissen.

Met sportieve groet,
Het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Ad de Laat 15-10-2020 23:35

Dank je Ton We zijn al lang blij dat we met z’n allen kunnen blijven tennissen. Succes allemaal en laten we allemaal onze eigen verantwoording pakken om elkaar gezond te houden.

avatar
Ton Beerens 15-10-2020 23:10

Wij steunen het bestuur en wensen het bestuur sterkte

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen