Clubhuis voorlopig 's avonds gesloten

15 november 2021


Beste leden,  

Het kabinet heeft deze week extra maatregelen aangekondigd om het aantal contacten tussen mensen te beperken. Onder meer is bepaald dat alle horeca, en dus ook op sportlocaties, om 20.00 uur moet sluiten.

Concreet betekent dit dat ons clubhuis, de Boog Inn, van 13 november tot en met in ieder geval zaterdag 4 december 's avonds niet geopend zal zijn. Ingeplande bardiensten voor overdag kunnen wel doorgaan.  

Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat op momenten dat het clubhuis wel open is, deze alleen toegankelijk is met een coronatoegangsbewijs. Dat geldt ook voor het terras en de tent. Deze maatregel is opgelegd door het kabinet en de KNLTB en daar dienen we ons aan te houden. Vriendelijk verzoek aan iedereen om hier rekening mee te houden.

Bij externe competitie is het aan de teamcaptain om het eigen team en de tegenstander te controleren, in andere gevallen vragen we de bardienst om te checken op QR-codes. Wie er moeite mee heeft om als bardienst deze controle uit te voeren, kan dit aangeven bij Gerard Vermeegen.   

We willen iedereen op voorhand alvast bedanken voor het naleven van de regels.  

Met vriendelijke groet,  
Het bestuur 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen