Clubhuis mag open; dit zijn de nieuwe spelregels

30 juni 2020


Beste leden,
 
Per 1 juli mag ons clubhuis, De 'Boog Inn', weer open. Dat is mooi nieuws voor de club en alle leden, maar er zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Graag jullie aandacht voor de volgende 'spelregels' die te allen tijde nageleefd moeten worden:

– De anderhalvemeterregel blijft van toepassing en het is belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt. Dus blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt, vermijd drukte en was vaak je handen. Op de baan gelden geen beperkingen qua onderlinge afstand of maximaal aantal spelers per baan meer, maar een high five of handen schudden doen we nog niet.

– Tot nader order is iedere avond een toezichthouder aanwezig. Deze toezichthouder ondersteunt de bardienst en let erop dat de protocollen in acht worden genomen. Wil je binnen aan een tafeltje zitten? Meld je dan bij de toezichthouder. Deze zal je, indien mogelijk, een tafel toewijzen.
 
– Een baan afhangen blijft alleen online mogelijk, dit om drukte in om halletje te vermijden. Dit geldt vanaf nu ook voor jeugdleden. Toezicht bij de jeugd is niet langer verplicht, dit laatste geldt voor zowel trainingen als vrij spelen.
 
– Een tafeltje in het clubhuis kan niet vooraf worden gereserveerd. Wel zijn er, vanwege de anderhalvemetermaatregelen, vaste looproutes en een beperkt aantal zitplaatsen. Houd je hieraan, ga niet met tafels en stoelen schuiven en sta niet stil op de looproute. Ook buiten op het terras is een vaste looproute en dient de anderhalve meter in acht te worden genomen.

– Voor zowel binnen als buiten geldt dat er alleen zitplaatsen zijn, geen staanplaatsen. Was of desinfecteer, als je iets gaat drinken, altijd eerst je handen. Bij vertrek dienen de tafel en de leuningen van de stoelen waaraan gezeten is ook zelf te worden gedesinfecteerd.

Voor details over de looproute, en een visualisatie, verwijzen we naar de bijlagen onderaan dit bericht. Ook hebben we de uitgewerkte reglementen voor barpersoneel en klanten bijgevoegd als bijlage.

– Bestellingen aan de bar kunnen maar op één plaats, duidelijk gemarkeerd en te herkennen aan het stuk plexiglas, worden doorgegeven aan het barpersoneel. Per groep gaat altijd maar één persoon naar de bar. Lege glazen dienen op de hoge tafels, die duidelijk herkenbaar op diverse plaatsen in het clubhuis en op het terras staan, te worden gezet.

– Toeschouwers zijn per 1 juli weer welkom op de club. Langs de baan staan mag dus weer.

– We doen een dringend beroep op iedereen om elkaar erop aan te spreken bij het niet nakomen van de regels. Mocht blijken dat iemand zich bij herhaling niet aan de regels houdt, dan kan het bestuur sancties opleggen.

We wensen iedereen veel tennisplezier, rekenen op jullie medewerking en hopen dat iedereen op gepaste wijze geniet van het feit dat we weer gezellig een drankje mogen drinken. Proost!
 
Met sportieve groet,
 
Het bestuur
Reglement barmedewerkers.pdf Indeling clubhuis en terras.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen