Cees Hagen, een echte clubman, overleden

13 januari 2019


En weer ontvingen we deze week een triest bericht; Na een kortstondige ziekte is ons trouw lid, en vrijwilliger, Cees Hagen op woensdag 9 januari overleden. Cees werd slechts 71 jaar oud.

Cees en zijn vrouw Nel waren echte clubmensen van het eerste uur, en hielpen ons daar waar nodig. Cees was zeer betrokken bij de club; op iedere ALV was Cees als een van de eersten aanwezig om mee te luisteren en te praten. Zo heeft Cees ook jarenlang de ledenadministratie van de club gedaan en was daar heel secuur in. Maar het evenement waar Cees al heel lang met plezier aan meewerkte was het Louis van Drunen toernooi. Als wedstrijdleider was dat 'zijn ding'. In de voorbereidingen en in de uitvoering was Cees er steevast bij betrokken, en was hij in zijn element om op de wedstrijddagen alles in goede banen te leiden.

We zullen ons Cees herinneren als betrokken, vriendelijk en rustig, hij genoot zichtbaar als hij iets voor onze club kon betekenen, "Cees, we zullen je missen". Wij wensen Nel, en zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte om dit verdriet te moeten dragen.

We kunnen afscheid van Cees nemen in het UitvaartHuijs, Antonie van Leeuwenhoekweg 24 te Drunen, op zondag 13 januari van 16.00 uur tot 17.00 uur, en op maandag 14 januari van 19.00 tot 20.00 uur.

De crematieplechtigheid vindt plaats op woensdag 16 januari om 14.00 uur in de aula van crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 te Vlijmen - Nieuwkuijk.

In plaats van bloemen wordt een donatie aan KWF kankerbestrijding op prijs gesteld, dit kan bij de schriftelijke condoleance.

Namens het bestuur
Ad de Laat

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen