Afsluiting jeugdcompetitie voorjaar 2021

25 juli 2021


Begin mei werd er besloten door de KNLTB om een verkorte voorjaarscompetitie voor de jeugd te gaan inzetten. Er zouden 5 speelrondes gespeeld kunnen worden. Door deze aankondiging was het even alle zeilen bijzetten om de organisatie rondom de jeugdcompetitie voor elkaar te krijgen. Gelukkig waren de competitieteams al ingedeeld en kon iedereen die zich had aangemeld ook op de nieuwe data tennissen.

Wat had iedereen er zin in! Op 13 juni ging de competitie van start en Achter de Bogen was goed vertegenwoordigd met 7 jeugdteams. Er werd goed gestreden door onze jeugd en iedereen vond het erg fijn om weer in competitieverband een bal te kunnen slaan. Gelukkig konden we vrijwel alle zondagen genieten van mooi weer.

Op 11 juli werd de voorjaarscompetitie afgesloten en konden we 2 teams in het zonnetje zetten omdat zij kampioen waren geworden.  Voor alle deelnemende jeugd aan de competitie wilden we op een leuke manier deze toch wel bijzondere voorjaarscompetitie afsluiten.

Daarvoor hadden we op zondag 18 juli 6 banen gereserveerd bij ’t Bourgondische Hof in Waalwijk waar de strijd op de bowlingbaan volop werd ingezet. Er waren zoveel aanmeldingen dat elke baan vertegenwoordigd werd met het eigen competitieteam. Moest je het op het veld samendoen, op de bowlingbaan was het opnemen tegen je teammaatje. Wat een gezelligheid en onder het genot van een drankje werd er een uur lang alles gegeven. Van het bowlen had iedereen inmiddels wel honger gekregen.

Alle kids vertrokken naar de kantine van Achter de Bogen en daar had Gerard Vermeegen gezorgd voor friet met een snack en als toetje een lekker ijsje. De middag werd in stijl afgesloten door Freek die voor de winnaar (bowlen) van elk team een leuk presentje had. Met z’n allen nog even op de foto en nog even na kletsen en toen zat de afsluiting er alweer op.  

Ik wil Freek van der Heijden, Natasja van de Ven-Mosselaar en Gerard Vermeegen super bedanken (ook namens de kids) voor jullie mede organisatie. Iedereen heeft het erg naar zin zijn gehad en daar doen we het voor.

Wendy van den Boogaard
Coördinator jeugdcompetitie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen