Achter de Bogen Open

13 april 2022


Beste leden,

De clubkampioenschappen zijn net afgelopen, maar een nieuw evenement staat alweer voor de deur.

Na een afwezigheid van enkele jaren gaan we in de zomer opnieuw een open toernooi organiseren onder een nieuwe naam: Achter de Bogen Open.

Naast een nieuwe naam is ook de toernooicommissie vernieuwd. Wij verwelkomen Simone Goudsblom, Danielle Steiger, Marnick van Gestel en Juliet Klerks als nieuwe leden van de commissie. Samen gaan we er alles aan doen om er een schitterend toernooi van te maken.

Dat kunnen we echter niet alleen. Jouw deelname is essentieel en daarom nodigen wij alle senioren leden op om zichzelf in te schrijven. Met de keuze uit maar liefst 45 onderdelen hopen wij, ongeacht je niveau, iedereen een aantal mooie wedstrijden aan te kunnen bieden.

Je mag deelnemen aan twee onderdelen. Per onderdeel betaal je 10 euro inschrijfgeld. Een mooie bijkomstigheid van jouw deelname is dat je een bijdrage gaat leveren aan een goed doel. Wij doneren namelijk voor elke 10 euro inschrijfgeld 2 euro aan het KWF. 

Het toernooi begint op zaterdag 11 juni en de finales staan gepland op zondag 19 juni

De inschrijving is inmiddels geopend. Schrijf je hier snel in en zorg dat je er bij bent tijdens de allereerste editie van de Achter de Bogen Open. 

Wij kijken uit naar jouw deelname!

Met sportieve groet,
De toernooicommissie

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469